spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăAnalizeUn judecător federal american a blocat pedepsirea de către Pentagon a unui...

Un judecător federal american a blocat pedepsirea de către Pentagon a unui grup de militari SEAL şi a altor membri din forţele speciale care au refuzat să se vaccineze împotriva COVID-19

-

Un judecător federal american a blocat luni pedepsirea de către Pentagon a unui grup de militari din cadrul forţelor SEAL şi a altor membri din forţele speciale care au refuzat să se vaccineze împotriva COVID-19 din motive religioase, relatează Reuters conform Agerpres.

- Reclama -

În urma depunerii unei plângeri de către 35 de membri ai forţelor speciale, judecătorul Reed O’Connor a emis un ordin preliminar care blochează intenţia Departamentul Apărării şi Forţele Navale de a-i pedepsi pe militarii care, din motive religioase, au refuzat să se vaccineze.

Reed, care a fost numit în funcţia de judecător federal în mandatul fostului preşedinte George W. Bush, a spus că Forţele Navale nu au acordat nici măcar o singură excepţie pe motive religioase de la regula vaccinării.

‘În acest caz membrii Forţelor Navale caută să îşi apere libertăţile pentru a căror protecţie au făcut atât de multe sacrificii. Pandemia de COVID-19 nu autorizează guvernul să abroge aceste libertăţi”, indică decizia de 26 de pagini dată de judecătorul O’Connor.

Militarii respectivi au făcut obiectul unor măsuri disciplinare pentru refuzul lor de a se vaccina anti-COVID.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...