Un homosexual, sex scandal la o mănăstire din Caraș Severin: ”Lapte de bărbat”. „F… ceva în seara asta?!”

0
372

Plăcerile și fanteziile sexuale ale părintelui arhimandrit Justinian Tibil, starețul Mănăstirii Adormirea Maicii Domnului – Teiuș, au fost deconspirate, spre disperarea și deloc surprinderea mai marilor fețe bisericești din Episcopia Caransebeșului!Slujitori ai Domnului își declară, în chilii, afecțiunea pentru un „bărbat drăguț”, unde „o trezire pentru un număr la miezul nopții” e dumnezeiască. Asta mai ales după „un pahar de vin turbat”, suficient „să facă minuni” mai ceva ca Dumnezeu. Și tot în chiliile Mănăstirii Teiuș, o cafea îndulcită cu „lapte de bărbat”, chiar înainte de slujba de dimineață, este ceva „waaaaaaw”! Toate acestea sunt dezvăluite și probate cu înscrisuri de un homosexual declarat, care i-ar fi picat cu tronc starețului Justinian Tibil, scrie Express de Banat.

Povești circulă de multă vreme despre practici total neortodoxe în Episcopia Caransebeșului. Despre Mănăstirea Teiuș și părintele Justinian, în mod special. De data asta însă poveștile sunt realitate, iar asta o confirmă, cu jumătate de gură, chiar părintele arhimandrit Justinian Tibil! Acesta a fost agățat pe Facebook, recent, de un homosexual declarat. După doar câteva schimburi de vorbe s-a ajuns la intimități, la mărturisiri cu tentă XXX, la imagini foto/video explicite, la declarații, apropouri, invitații și visuri erotice. 

O simplă poză care-l înfățișează la bustul gol pe un tânăr homosexual a fost suficientă să-l aprindă foarte tare pe părintele Justinian. Dacă poza era fără scrisul ce-i acoperea organul sexual ar fi fost mult mai bine, îi explică omul în sutană chipeșului de pe Facebook. Și pentru că până în Postul Crăciunului mai e, pofta preotului e imediat satisfăcută. Bărbatul se dezvăluie în toată splendoarea sa, în stare de erecție. „Doar 2? Sigur ai multe și frumoase!”, răspunde nesatisfăcut complet starețul. Apoi adaugă și mai multe emoticoane cu limba scoasă. Primește în continuare poze și imagini video cu homosexualul declarat în plin proces de autosatisfacere. Acesta îi povestește despre aventurile și performanțele sale sexuale, iar părintele din chilia sa de la Mănăstirea Teiuș renunță la orice fel de inhibiții. „Cu mine cât ai face?!” „Și cât i-ai dat?!” „O trezire în miezul nopții pentru un număr, ce zici?!” „F… ceva în seara asta?!” sunt doar câteva dintre curiozitățile starețului Justinian. Iar când își dă seama că omul cu care conversa era exact așa cum, poate, visa el de mult timp, se arată gelos și posesiv: „Dar fără să mai dai în stânga și-n dreapta! Ești foarte frumos, pe cuvânt! Maturii pun patimă”, sunt alte destăinuiri ale preotului. Discuția merge mult mai departe între cei doi și se ajunge la intimități și fantezii care sunt imposibil de reprodus în spațiul public. Ar mai fi de reținut că Justinian Tibil îl asigură pe tânărul gay că e o partidă excelentă trimițându-i o poză care să certifice că are păr pe piept, așa cum își dorea foarte mult bărbatul care îi sucise mințile, scrie sursa citată.

Ce l-a împins pe tânărul gay să provoace acest nou cutremur în Biserica Ortodoxă Română?! Fățărnicia și falsitatea unora dintre slujitorii lui Dumnezeu! „E o chestiune care poate fi interpretată ca o răzbunare. N-a spus niciun preot din țara asta că nu ar fi de acord cu relațiile homosexuale. Toți spun că Biserica dezaprobă astfel de atitudini. Dar cine strigă că aceste lucruri sunt împotriva firii?! Exact cei care fac aceste lucruri!”, a justificat bărbatul care nu face niciun secret din aceea că e membru al comunității gay.

„În data de 17 octombrie 2019 a fost înregistrată la Episcopia Caransebeșului o sesizare din partea unei persoane la adresa părintelui Justinian Tibil. Având în vedere prevederile Regulamentului autorităților canonice, disciplinare și al instanțelor de judecată din Biserica Ortodoxă Română, Episcopia Caransebeșului a demarat procedura de anchetare a presupuselor abateri consemnate în sesizarea înaintată Centrului Eparhial. În conformitate cu prevederile statutare și regulamentare, părintele Justinian Tibil a fost suspendat de la slujire pe perioada desfășurării anchetei, a judecății canonice, respectiv până la emiterea unei hotărâri definitive de către Consistoriului Monahal Eparhial”, a transmis către Express de Banat, Biroul de Presă al Episcopiei Caransebeșului.