spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriUn fost pușcăriaș și cuțitar ales șef al Tineretului PNL

Un fost pușcăriaș și cuțitar ales șef al Tineretului PNL

-

Alegerile pentru conducerea organizației de tineret a PNL Timiș au adus în conducere un fost pușcăriaș – Călin Roman, fiul primarului din Deta. Călin Roman, care acum este consilier local, a fost ales în funcția de secretar general al TNL Timiș. Acesta a devenit celebru după scandalurile monstru din Deta în care a fost implicat alături de fratele său mai mare, Bogdan. Primul incident s-a petrecut în 2011, când în noaptea de 23/24 iulie într-un bar din centrul Detei a izbucnit un scandal între gruparea lui Bogdan Roman şi cea a lui Ştefan Alexandru. În urma anchetei, procurorii au stabilit că fiul cel mare al primarului din Deta este cel care a lovit cu cuţitul, acesta fiind de altfel trimis în judecată şi pentru port de cuţit pe lângă ultraj contra bunelor moravuri şi loviri sau alte violenţe.

- Reclama -

Liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, susține că nu știe nimic despre situația lui Călin Roman, unul dintre fiii primarului orașului Deta, proaspăt ales în funcția de secretar al TNL Timiș și fost deținut al Penitenciarului Timișoara. Acesta are două condamnări la închisoare, una pentru că a lovit un om cu un cuţit în timpul unui scandal şi a doua pentru că a deţinut ilegal două arme de foc, scrie Press Alert din Timișoara.

Călin Roman a fost trimis în judecată, în 2014, într-un nou dosar penal de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta. „În data de 28 iulie 2011, inculpatul a deţinut, fără drept, arma marca „Zastava” calibru 6,35 mm, prevăzută cu încărcător având cinci cartuşe şi arma marca „Valtro”, calibru 9 mm, prevăzută cu încărcător cu cinci cartuşe”, se arată în comunicatul procurorilor.

Călin Roman a fost condamnat, în final, la doi ani și două luni de închisoare după ce i-au fost contopite ambele pedepse și a fost încarcerat în Penitenciarul Timișoara. Acum va trebui să se ocupe de conducerea tinerilor liberali din Timiș.

Alina Gorghiu a lăudat pe facebook alegerea lui Roman.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img