spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăDezvaluiriUn fost parlamentar britanic condamnat că a falsificat facturi pentru deconturi, autorul...

Un fost parlamentar britanic condamnat că a falsificat facturi pentru deconturi, autorul articolului laudativ despre Liviu Dragnea

-

Denis MacShane este autorul articolului laudativ la adresa social-democratului Liviu Dragnea, pe care l-a numit ”o speranţă pentru Europa”, în The Independent. Însă, fostul parlamentar laburist are propriile sale probleme cu legea, acesta fiind condamnat la şase luni de închisoare în 2013 pentru contabilitate mincinoasă, după ce procurorii britanici au descoperit că a falsificat un număr de 19 facturi pentru deconturi, cu o valoare de aproximativă 13.000 de lire sterline, potrivit The Guardian conform news.ro.

- Reclama -

Magistraţii Old Bailey l-au condamnat pe ex-parlamentarul laburist la şase luni de închisoare pentru contabilitate mincinoasă, însă acesta a petrecut doar şase săptămâni în spatele gratiilor înainte de a fi eliberat.

În timpul procesului, magistraţii britanici au atras atenţia asupra modului în care acesta a încălcat toată încrederea acordată, atunci când a falsificat un număr de 19 chitanţe pentru a deconta în mod ilegal o sumă totală de 12.900 de euro.

Magistraţii britanici au decis să-l condamne doar la şase luni în spatele gratiilor după ce ex-parlamentarul laburist a returnat toţi banii.

Denis MacShane a avut o carieră de 18 ani în Camera Comunelor. De asemenea, în perioada 2002-2005 acesta a fost ministru de stat pentru Europa.

Acesta a scris miercuri un portret al social-democratului Liviu Dragnea intitulat ”Există încă speranţă pentru Europa – uitaţi-vă la România” şi publicat la secţiunea Voices de pe site-ul The Independent.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img