spot_img
11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăDezvaluiriUn fost membru al Consiliului Regal DEZVĂLURI ȘOCANTE în scandalul de la...

Un fost membru al Consiliului Regal DEZVĂLURI ȘOCANTE în scandalul de la Casa Regală: Principesa Elena și-a dat în judecată fiul pentru a-i lua moștenirea

-

Am ținut sub obroc de dragul Prințului Nicolae, dar maică-sa (n.red-Principesa Elena) l-a dat în judecată când era copilaș pentru moștenirea pe care i-o lăsase tatăl lui după divorț, de parcă nu tot ea ar fi administrat-o, el fiind minor. A vrut nesătula toți banii, să nu aibă copilul nimic. Era doar un copilaș speriat că părinții lui au divorțat și s-a pomenit exilat prin internate. 

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills, cunoscut ca Principele Nicolae al României s-a născut în 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveția .Este fiul Principesei Elena a României (n. 15 noiembrie 1950) și al profesorului doctor Robin Medforth-Mills (n. 8 decembrie 1942 – d. 2 februarie 2002).

- Advertisement -

Mama lui, Alteţa Sa Regală Principesa Elena, a transmis un comunicat de presă joi în care se declara „dezamagită şi îngrijorată” de comportamentul fiului său, după ce acesta a încercat să forţeze uşa de la reşedinţa din Elveţia a Regelui Mihai, în încercarea de a-şi vedea bunicul.

- Advertisement -

„Sunt foarte dezamagită şi îngrijorată de faptele fiului meu, Nicolae. Prin comportamentul său din zilele trecute, Nicolae a nesocotit intimitatea, suferinţa şi demnitatea tatălui meu, Regele Mihai. (…) Faptele lui Nicolae din aceste zile sunt profund greşite, moral si uman. Fiul meu a dat dovadă de dispreţ faţă de România, faţă de poporul ei şi faţă de principiile Casei Regale. Pentru mine, ca mamă, acest aspect este devastator”, se arată într-un anunţ al Casei Regale.

„Chiar Regele, primind vestea căsătoriei fiului meu, i-a transmis lui Nicolae, într-o scrisoare privată din 4 august 2017, că este profund întristat că Nicolae nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului său copil, o fetiţă de aproape doi ani. Aceasta arată o lipsă de responsabilitate inacceptabilă. La cea mai recentă vizită a mea la Aubonne, în luna august, tatăl meu mi-a confirmat personal decizia sa de a nu-l primi pe Nicolae, lucru cunoscut de fiul meu. Regele Mihai a făcut cunoscut, de câteva ori chiar în scris, că motivul deciziei de a-i retrage lui Nicolae titlul regal este că fiul meu nu are calităţile necesare pentru o poziţie în Casa Regală a României”, se arată în anunţul de joi al Casei Regale, care o citează pe Principesa Elena.

„Sunt dezamăgit şi şi profund îndurerat de încrâncenarea membrilor Casei Regale precum şi a mamei mele, de uşurinţa şi lipsa de respect cu care aceştia aruncă efectif către presă nişte comunicate agresive, defăimante şi nejustificate, acum în aceste momente în care ar fi nobil să dăm dovadă de respect şi să trecem peste cine ştie ce ambiţii personale”, a replicat nepotul Regelui Mihai.

Nicolae Medforth-Mills a mai precizat că prin comunicatele de presă transmise până acum, Casa Regală îşi lezează „profund” imagina, istoria şi valorile morale pe care Regele Mihai a încercat să le păstreze.

„Pentru mine bunicul meu rămâne depozitarul unor valori morale pe care aleg să le respect şi să mi le însuşesc. Din respect pentru el şi pentru înaintaşii mei, păentru istoria pe care aceştia au scris-o, nu mă voi lăsa discreditat de aceste jocuri nefericite şi fără sens. Le reamintesc tuturor că iubirea şi respectul unui popor se câştigă, nu se obţin cu forţa, a mai completat nepotul Regelui.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img