spot_img
16.4 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasămediuUn deputat german de extremă stângă acuză România: E vasalul Americii

Un deputat german de extremă stângă acuză România: E vasalul Americii

-

Statele Unite încearcă să creeze impresia unei ameninţări din partea Rusiei pentru suplimentarea prezenţei militare în Europa de Est şi pentru menţinerea tensiunilor, iar în acest sens au nevoie de „vasali docili” precum România şi alte ţări, acuză un deputat german într-un interviu acordat Sputnik.

- Reclama -

Statele Unite încearcă să creeze impresia unei ameninţări din partea Rusiei pentru suplimentarea prezenţei militare în Europa de Est şi pentru menţinerea tensiunilor, iar în acest sens au nevoie de „vasali docili” precum România şi alte ţări, acuză un deputat german într-un interviu acordat agenţiei Sputnik.

Statele Unite încearcă să creeze impresia unei „ameninţări” din partea Rusiei pentru a putea suplimenta prezenţa militară în Europa, acuză Alexander Neu, un deputat german de extremă-stânga, într-un interviu acordat agenţiei ruse Sputnik, atribuind Washingtonului practici specifice Războiului Rece.

„Ţinând cont de informaţiile publicate în presă, o suplimentare a efectivelor americane în Europa este prevăzută în anul 2017. Dacă Rusia ar fi cu adevărat atât de agresivă, mă întreb de ce Statele Unite adoptă atât de târziu astfel de acţiuni. În cazul în care imensa ameninţare reprezentată de Rusia există real, aşa cum încearcă Statele Unite să ne convingă, suplimentarea trupelor ar trebui să aibă loc mult mai devreme. Această contradicţie arată că nu este vorba de o ameninţare a Rusiei, ci că Statele Unite încearcă să creeze o ameninţare imaginară şi să consolideze rusofobia în Europa”, afirmă Alexander Neu, membru al formaţiunii de extremă-stânga Die Linke şi membru al Bundestagului, Camera inferioară a Parlamentului german.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img