spot_img
22.2 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizeUn copil de 15 ani ar fi fost răpit la Vaslui

Un copil de 15 ani ar fi fost răpit la Vaslui

-

Un copil în vârstă de 15 ani, din Vaslui, este dat în consemn la frontieră, joi, după ce a fost răpit de persoane necunoscute din maşina condusă de tatăl său. Anterior, părintele a fost agresat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

- Reclama -

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, copilul de 15 ani a fost luat din autoturismului tatălui său, din Vaslui, după ce acesta din urmă a fost lovit de către două persoane necunoscute.

„Poliţiştii din Vaslui au fost sesizaţi de tatăl minorului despre faptul ca , în timp ce se afla în autoturism, oprit la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un alt bărbat a tras copilul din maşină, după care au fugit, într-o direcţie necunoscută. Poliţiştii au demarat imediat căutările, minorul fiind dat în urmărire şi în consemn la frontier”, arată IGPR.

Băiatul luat din maşina tatălui se numeşte Ţibuliac Mădălin Giuliano, are 15 ani, 1,65 metri înălţime, aproximativ 60 de kilograme, păr negru, tuns scurt, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, pantofi sport de culoare albă.

Din primele verificări, este posibil ca minorul să se afle în compania mamei sale, cetăţean român, cu domiciliul în străinătate.

Potrivit anchetei, părinţii copilului au avut o relaţie de concubinaj, în perioada 2000-2004, în municipiul Bârlad, iar în 2004, femeiea a plecat de la domiciliu.

În anul 2007, mama copilului, Macedonia Munteanu, s-a întors în Bârlad, de unde, spun anchetatorii, a plecat împreună cu copilul, în Spania. De atunci până în 2016, tatăl copilului nu a ştiut unde se află acesta, dar nu a anunţat Poliţia.

În anul 2016, tatăl copilului dat dispărut a aflat că acesta este în Franţa, iar la începutul acestei luni, bărbatul a mers acolo şi l-a adus în România.

A fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Cine poate oferi informaţii pentru depistarea băiatului trebuie să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...