spot_img
23.6 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeUn copil de 12 zile vândut unei nemțoaice descoperit la Vama Leușeni

Un copil de 12 zile vândut unei nemțoaice descoperit la Vama Leușeni

-

Polițiștii de frontieră moldoveni au reținut trei persoane, doi moldoveni, care au și cetățenia României, şi o cetăţeană a Germaniei, care încercau să scoată ilegal din ţară un copil de doar 12 zile. Potrivit publika.md, cei trei infractori și bebelușul au fost opriți la punctul de trecere a frontierei Leușeni.

- Reclama -

Potrivit informaţiilor prezentate de autorități, suspecţii au prezentat o procură eliberată de un notar din oraşul Bălţi, prin care tatăl bebelușului și-a dat consimțământul ca femeia din Germania să-l însoțească pe bebeluş la odihnă începând cu data de10 martie.

Familia din care provine bebeluşul este una extrem de săracă.

Poliţiştilor de frontieră li s-a părut suspect că acest copil, care a fost născut acum 12 zile și care are paşaport de doar 5 zile, este însoțit de cetățeanca străină la „odihnă”. Nemţoaica a intrat în Republica Moldova în data de 25 ianuarie. Din discuțiile cu suspecţii, s-a constatat faptul că acest bebeluș a fost vândut de către membrii familiei vulnerabile.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...