spot_img
-1.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022
AcasăAnalizeUn consilier al lui Trump aruncă bomba în scandalul momentului din SUA

Un consilier al lui Trump aruncă bomba în scandalul momentului din SUA

-

Preşedintele Donald Trump ar putea să îl demită pe procurorul special Robert Mueller, care coordonează investigaţiile privind ingerinţele Rusiei în scrutinul prezidenţial din Statele Unite, afirmă un oficial de rang înalt de la Casa Albă, potrivit site-ului Politico.com.

„Credem că scopul investigaţiei a mers mult mai departe de ceea ce se intenţiona – anchetarea ingerinţelor Rusiei în scrutinul prezidenţial”, a declarat Marc Short, consilierul pentru Afaceri Juridice al preşedintelui Donald Trump, într-un interviu acordat postului NBC.

Marc Short a refuzat să excludă posibilitatea ca Donald Trump să îl demită pe procurorul special Robert Mueller ori pe Rod Rosenstein, adjunct al procurorului general. „Nu putem şti cât de mult poate să devieze această investigaţie”, a spus el.

Senatoarea republicană Susan Collins a declarat că nu este de acord cu evaluarea făcută de consilierul prezidenţial Marc Short, explicând că Robert Mueller a transmis informaţiile despre dosarul lui Michael Cohen, avocatul preşedintelui Donald Trump, Procuraturii din New York, fără a extinde ancheta iniţială. „Eu cred că Robert Mueller rămâne în cadrul parametrilor”, a spus Collins.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială