spot_img
28.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeUn călugăr a murit la Mănăstirea Putna: Avea simptome COVID-19, dar nu...

Un călugăr a murit la Mănăstirea Putna: Avea simptome COVID-19, dar nu a fost raportat

-

Un călugăr a murit, vineri dimineață, la Mănăstirea Putna, așezământ unde săptămâna aceasta un alt călugăr a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, scrie Ziar de Suceava.

- Reclama -

Decesul s-a produs vineri dimineață, la Mănăstirea Putna. Călugărul în vârstă de 63 de ani a fost tratat doar la cabinetul medical din incinta lăcașului monahal, acolo unde unul dintre viețuitori este de profesie medic de familie. Bărbatul a prezentat dificultăți de respirație și alte simptome specifice Covid-19.

Conform directorului DSP Suceava, Manuela Trifan, decesul nu a fost raportat până acum autorităților ca fiind cu suspiciune de Covid-19.

Asta în condițiile în care cu trei zile în urmă, marți, 5 mai, un alt călugăr de la Putna, testat pozitiv cu noul coronavirus, a fost transferat cu un elicopter de la Suceava la Institutul Matei Balș din București.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...