Un adolescent și-a împușcat tatăl și a deschis focul asupra unei școli din Carolina de Sud

0
143

Un adolescent în vârstă de 14 ani și-a împușcat mortal tatăl cu un pistol după care a mers și a deschis focul asupra unei școli din Carolina de Sud unde a rănit doi copii și o profesoară, miercuri după-amiază, au informat autoritățile locale, citate de Reuters.

Un pompier voluntar l-a imobilizat la pământ pe atacator în curtea școlii primare din Townville, comitatul Anderson, până la sosirea poliției, oferind unui cadru didactic posibilitatea de a adăposti copiii în interiorul clădirii, au precizat autoritățile. Suspectul nu a pătruns în școală în cursul incidentului petrecut într-o localitate situată la 160 de kilometri nord-est de Atlanta.

Unul dintre copii răniți, în vârstă de șase ani, a fost internat cu răni grave la Greenville Memorial Hospital, potrivit publicației Anderson Independent Mail.

Purtătoarea de cuvânt a AnMed Health Medical Center, Juana Slade, a afirmat că celălalt copil, în vârstă tot de șase ani, și profesoara sunt internați fără probleme majore în instituția pe care o reprezintă.

Autoritățile au făcut cunoscut că bărbatul împușcat este Jeffrey DeWitt Osborne, în vârstă de 47 de ani. Atât agresorul cât și victimele sunt albi, potrivit Reuters.