Udrea, scuze în direct: Serviciile secrete sunt pe cale să confiște Puterea de la cei aleși prin vot, politicienii sunt butonați

0
870

Elena Udrea și-a cerut scuze duminică seară în direct la B1 TV că a susținut crearea unei justiții cu implicarea serviciilor secrete.

Politicienii sunt butonați azi, sunt terorizați de frică, a spus Elena Udrea.

Va urma la toamnă ca mai mulți lideri politici și economici să fie scoși din joc, acesta este planul ca toți liderii să fie scoși din joc, a susținut Udrea.

Toți liderii politici au sau li se fac dosare, a mai declarat Udrea.

„Politicienii sunt șantajabili și acționează de frică. Votul din cazul meu a fost unul dirijat. Unora le era teamă să și plece te teama ca nu cumva a doua zi să se trezească cu vreun dosar penal. Așa funcționează România acum și nu mai e niciun secret. În felul acesta funcționau mai de mult sau cel puțin se pregăteau să funcționeze așa”, a spus Udrea.

„Eu am confundat unele acțiuni cu statul de drept. M-am gândit că scopul pe care îl vedeam necesar – statul de drept puternic – scuză anumite mijloace, cum ar fi anumite abuzuri. Acum nu mai gândesc așa. Pot să accept și situația în care să fiu victimă colaterală pentru ca România să ajungă unde ar trebui, dar suntem pe un drum bun? Vor fi eliminați toți cei care sunt posibili lideri”, a mai declarat aceasta.

Acum serviciile secrete sunt pe cale să confiște Puterea de la cei aleși prin vot, a precizat Udrea. Sunt un om care acum se spăsește, am crezut că anumiți oameni pot fi sancționați cu încălcarea principiilor democratice, am greșit, a susținut fostul ministru.

„Ceea ce am considerat că era stat de drept era un plan de preluare a puterii din mâna celor care o dețin democratic, poate nemeritat, dar democratic, de reprezentanți ai forțelor serviciilor.Din arest comunicam doar prin Facebook, cu ajutorul echipei de comunicare.Am participat la creerea unui sistem care este pe cale să preia puterea. Nu sunt o piesă importantă, dar am participat și eu. Am deternmiat situația în care ne aflăm astăzi. Am crezut că se poate face justiție cu implicarea serviciilor și am greșit. Sunt un om care vrea să își repare greșeala”, a declarat Udrea.

”În cazul lui Ponta, nu. La mine a fost pe repede înainte pentru că vorbisem prea mult. La Ponta e partea strategiei de a da jos actualul guvern. E primul pas pentru a da jos guvernul, toată lumea e de acord să fie dat jos guvernul, pentru că nu a făcut nimic, dar întrebarea este dacă permitem să dăm jos un guvern prin acțiuni ale justiției sau din cauza unui premier cercetat penal?”, a  afirmat fosta candidată la prezidențiale în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, difuzată la B1 TV și moderată de Silviu Mănăstire.

Elena Udrea a anunțat inființarea unei fundații care să îi apere pe cei nedreptătăți de justiție.