spot_img
1.1 C
București
vineri, decembrie 8, 2023
AcasăPoliticaUdrea: PMP este în opoziţie cu PSD şi PNL, stăpânite de baroni...

Udrea: PMP este în opoziţie cu PSD şi PNL, stăpânite de baroni locali

-

Liderul Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, a afirmat, sâmbătă, la Băile Tuşnad, după şedinţa Colegiului Naţional al partidului, că PMP „este în opoziţie” atât cu PSD, cât şi cu PNL, pe care le consideră „nereformate”, „tributare practicilor politice învechite” şi „stăpânite de baroni locali”.

„Am constatat că PMP este în opoziţie atât cu PSD, cât şi cu PNL, două partide pe care le considerăm nereformate, două partide tributare practicilor politice învechite, clientelare reţelelor de partid şi, în acelaşi timp, două partide stăpânite de baroni locali”, a declarat Elena Udrea, citată de corespondentul MEDIAFAX.

Ea a afirmat că PMP este un partid nou, care a înţeles „lecţia” pe electoratul a dat-o clasei politice prin votul pentru preşedintele României, şi anume că partidele politice au „obligaţia” să se reformeze, iar politicienii trebuie să îşi schimbe „modul în care acţionează”.

„Considerăm că atât PSD, cât şi PNL ignoră voinţa acestui electorat, milionul de cetăţeni care au ieşit în plus la vot, tocmai pentru a da semnalul că nu mai vor o clasă politică aşa cum este cea de astăzi şi că vor politicieni care să respecte electoratul şi să respecte dorinţa acestui electorat de schimbare. Atât PSD, cât şi PNL au dovedit că nu ţin cont de acest electorat la votul din Parlament prin care au respins proiectul PMP de lege privind votul prin co

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img