spot_img
37.2 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăDezvaluiriUdrea: Pescariu m-a rugat să intervin la generalul Coldea pentru a-i debloca...

Udrea: Pescariu m-a rugat să intervin la generalul Coldea pentru a-i debloca un cont din Elveţia

-

Elena Udrea a scris, joi, pe Facebook, despre faptul că Dinu Pescariu (foto) ar fi declarat anchetatorilor că i-ar fi dat 500.000 de euro pentru a interveni în dosarul Microsoft, că nu a luat niciodată bani de la acesta şi că Pescariu a rugat-o să intervină la generalul Coldea pentru a-i debloca un cont, transmite Mediafax.
”Citesc în presă că Dinu Pescariu ar fi declarat anchetatorilor în decembrie 2014 că mi-ar fi dat 500.000 de euro pentru a interveni în dosarul Microsoft. Deşi este doar un denunţ al unui inculpat care rămâne permanent liber în ciuda faptului că este artizanul afacerii Microsoft, el este luat de bun. Denunţul meu despre generalul Coldea nu este considerat serios”, scrie Udrea pe Facebook.
Ea precizează că ”niciodată nu i-a cerut bani lui Dinu Pescariu şi niciodată acesta nu i-a dat bani, direct sau indirect”.
”Este adevărat însă că Dinu Pescariu m-a rugat să intervin la generalul Coldea pentru a-i debloca un cont din Elveţia, pentru că aflase că un alt inculpat din dosarul Microsoft îşi deblocase contul într-o situatie similară, după intervenţia avocatului Rareş Dan, apropiat al lui Florian Coldea. Între timp, avocatul respectiv este apărătorul lui Pescariu. Culmea, lucrul acesta l-am amintit chiar eu în denunţul pe care l-am făcut. Înainte să apară declaraţia lui Pescariu”, mai scrie Udrea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img