spot_img
22 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăhighlightUdrea: Dosarul Bute e o încercare de intimidare

Udrea: Dosarul Bute e o încercare de intimidare

-

Fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, a sustinut luni intr-o conferinta de presa ca nu se considera vinovata cu nimic pentru organizarea Galei Bute. A fost o oportunitate pentru Romania, a afirmat Udrea, care a precizat ca Guvernul in totalitatea lui a dorit organizarea Galei la Bucuresti pentru a promova imaginea Romaniei.
Evenimentul nu a fost organizat de Ministerul Dezvoltarii deoarece nu era legal, dar MDTR a contractat publicitate în cadrul Galei, dar suma nu a fost platita integral deoarece organizatorul nu si-a achitat obligatiile. Aparitia acestui dosar este legata de acuzatiile aduse SRI, a mai spus Udrea. Este o incercare de intimidare, a mai precizat fostul ministru al Dezvoltarii. E un dosar vechi de 4 ani, e o incercare de decredibilizare, voi fi ingropata in cauze penale, a mai spus Elena Udrea. Fostul ministru a acuzat in context acoperitii din presa. Nu am incredere in ancheta pe care si-o face Coldea singur la SRI, a mai afirmat Elena Udrea. De asemenea, ea a mai spus ca nu are incredere in Comisia de supraveghere a SRI.
Udrea a mai spus ca societatea civila ar trebui sa se intrebe daca o putere oculta are dreptul sa influenteze Justitia si Parlamentul. Voi continua sa spun ceea ce stiu, a mai precizat fostul ministru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img