spot_img
15.7 C
București
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăDezvaluiriUdrea: Doar Tăriceanu mai face ceva, Băsescu a făcut o mare greșeală

Udrea: Doar Tăriceanu mai face ceva, Băsescu a făcut o mare greșeală

-

Doar dl Tăriceanu mai văd ce mai face, mai face câte ceva, a declarat joi seară la Antena 3 Elena Udrea, refugiată în Costa Rica.

- Reclama -

Traian Băsescu a făcut o mare greșeală numindu-i pe acești oameni în funcții repetitiv și s-a văzut că au dobândit atâta putere încât ajunseseră de necontrolat., a susținut Udrea.

Eu cred că Băsescu nu l-a destituit pe Coldea pentru că nu mai avea susținerea lui Maior, legea spune cum se numește adjunctul, nu cum se destituie. Eu cred că a înțeles că lucrătura de la Paris a făcut-o Coldea. Dar cred că nu mai putea să facă asta la momentul respectiv, era prea târziu.  Sistemul a fost o grupare condusă de Florian Coldea, poate strategia nu-i aparține, dar de pus în practică el a pus-o, a gândit cum să numească oameni în toate instituțiile, pretextul a fost lupta cu corupția, care a prins foarte bine. Alături de dl Coldea a fost doamna Kovesi, prima dintre persoanele care a pus în practică toată operațiunea, dar au mai fost Livia Stanciu, Horia Georgescu – a fost mai apropiat decât mine, dar l-au executat că nu au fost alături de ei în campania prezidențială. Cert e că în România, Florian Coldea a condus operațiunea. Sunt alții care au rămas în acest moment și care încă încearcă să-și păstreze puterea., a susținut Udrea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...