spot_img
25 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăhighlightUdrea: Diacomatu, finanțatorul lui Baconschi

Udrea: Diacomatu, finanțatorul lui Baconschi

-

Președintele PMP, Elena Udrea, a dezvăluit miercuri într-un interviu acordat psnews că Sergiu Diacomatu, inculpat în dosarul retrocedărilor alături de Alina Bica, a fost sponsorul lui Teodor Baconshi. Sergiu Diacomatu a condus filiala PNL- sector 1, iar acum este membru PNL.
”Apoi, speculaţii cu acest domn au fost că era la Mişcare Populară şi că eu l-am adus. Nu, eu l-am găsit acolo şi cred că amândoi ne-am şocat, eu ştiind despre cine e vorba, el la rândul lui ştiind că din cauza sesizărilor pe care eu le-am făcut la partid a fost retras de la ANRP. Nu a fost finanţatorul meu, a fost finanţatorul dlui Baconschi”, a declarat Udrea.
„Am aflat de acest domn Diacomatu că este un astfel de personaj numit acolo politic, susţinut de o organizaţie de la PDL şi în momentul în care am aflat lucrul acesta am chemat pe cel pe care, am chemat, aveam de discutat cu totul altceva, iar după ce am discutat subiectele pe care le aveam de discutat i-am spus despre Diacomatu că am auzit din oraş, de la oameni care s-au plâns că nu este tocmai ok ce face el acolo şi că părerea mea ar fi, pentru a nu mai face rău partidului şi a nu ne crea o problemă de imagine, să îl retragă de la ANRP, ceea ce s-a şi întâmplat”, a mai precizat liderul PMP.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img