spot_img
32.9 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăhighlightUdrea despre colonelul Laura Codruţa Kovesi

Udrea despre colonelul Laura Codruţa Kovesi

-

Ma uit la tv si vad dezbaterea pe ceea ce a spus Turcescu. Ca pe langa el, mai sunt 1999 de persoane care au primit grade in rezerva, de la Gabriel Oprea. Insa doar el s-a autodenuntat si a renuntat public la calitatea dobandita dubios, asumandu-si oprobiul public. Pai acum nu ar trebui sa stim cine sunt ceilalti? Este adevarat ca si doamna Kovesi este printre ei? Nu ar trebui sa spuna public daca da sau nu? Si aceasta fapta, de a primi grade de la domnul Oprea, nu este cumva penala, o complicitate la abuz in serviciu?, a scris duminică seară Elena Udrea pe facebook.

- Reclama -

Apoi, cum sa zici, cand esti prins, renunt la grade, la doctorate plagiate etc. si gata? Si gradele si doctoratele plagiate, aduc venituri in plus celor care le detin, deci produc un castig nemeritat, furat.Nu trebuie sa raspunda pentru aceasta? Pai atunci toti care sunt prinsi ca au furat ar putea sa zica si ei, dam banii inapoi si gata!, a mai scris Udrea.

Robert Turcescu a recunoscut că şi Laura Codruţa Kovesi era pe celebra listă şi împreună ar fi cerut scoaterea de pe listă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...