spot_img
8 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăDezvaluiriUdrea aruncă BOMBA: SRI face lista cu jurnaliștii care intră în Ambasada...

Udrea aruncă BOMBA: SRI face lista cu jurnaliștii care intră în Ambasada SUA

-

Elena Udrea a făcut declarații explozive miercuri seară la România TV. Ea a afirmat că jurnaliști ar fi venit să îi ceară să intervină la SRI pentru a putea fi acceptați la Ambasada americană din București.

- Reclama -

Oameni importanţi care nu aveau acces pentru că acolo se intra cu o listă girată de conducerea SRI, a precizat Udrea.

FRAGMENT DIN INTERVIUL ACORDAT DE ELENA UDREA LA ROMANIA TV:

Îmi amintesc, cînd eram la putere, ziarişti mă rugau dacă se poate să intervin să-i pună şi pe ei conducerea SRI pe lista de jurnalişti care mergeau să vorbească cu ambasadorul SUA Da, deci acolo nu se intra.

Deci dv. aveaţi acces la conducera SRI?

Nu, dar ei credeau că am.

Dar aţi spus că aveaţi acces la Maior şi Coldea…

Eu nu-mi permiteam să spun oamenilor.

SRI făcea lista de jurnalişti la Ambasada SUA?Îmi daţi nume?

Nu vi le spun în emisiune, ci în privat …

Erau jurnalişti, oameni de presă cu prestanţă, şefi de ziare, de tv?

Oameni importanţi care nu aveau acces pentru că acolo se intra cu o listă girată de conducerea SRI. Eu am cam văzut aceste lucruri şi nu mă impresionează că scrie cineva.

Şi aţi intervenit pentru vreunul?

Nu am avut unde.

Şi ăştia sunt cei suspectaţi că fac informările în străinătate? Păi, dacă sunt aceiași care se duc acolo şi li se spune exact ce să scrie? Eu mă uit câteva erori care sunt în acest raport

Femeia asta spune că au venit la ea să o roage politicos să-i bage şi pe ei pe lista pt. ambasada SUA. Aţi văzut la Wikileaks?

Aţi văzut foarte bine că, la un moment dat. unii intră, alţii nu intră. La un moment dat nu mai intra decât cine trebuia.

Când un partid e la putere, e coadă la uşă cine să îi aducă finanţare. Se tem că dacă ajung ceilalţi din celălalt partid la conducere, nu mai primesc contracte. Banii aceştia care ajung de la firme care sunt împărţiţi şi la presă, firmele trebuie să îi scoată.

Ca un om care a făcut, a condus campanii, o mare parte a banilor din campanii ajung la presă, dar şi zeci de milioane de oameni la cetăţeni.”

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img