Elena Udrea a transmis un mesaj pe Facebook, după decizia ÎCCJ de miercuri seară, când s-a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, spunând că are încredere că, în urma apelului, această măsură va fi ridicată, “probabil, luni”.
“Nu poţi pune cătuşe adevărului! După acest lucru mă ghidez în această perioadă. Aşa că voi încerca, aici, pe facebook, să comunic cu voi şi să spun adevărul aşa cum îl ştiu eu”, a scris Udrea, făcând precizarea, pentru a nu “isca vreo dezbatere”, că nu are acces la telefon sau internet, mesajele care ar urma să fie postate fiind transmise prin intermediul avocatului. Ea mai spune că, după decizia de miercuri seară a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, are “o veste rea şi una bună”.

“După decizia din această seară a ÎCCJ, am o veste rea şi una bună: • Vestea rea este că s-a dispus arestarea mea preventivă pentru 30 de zile. Am încredere însă că, în urma apelului, această măsură va fi ridicată. Probabil, luni. Vestea bună este că judecătorul a invalidat încă două capete de acuzare ale procurorilor care mi-au cerut arestarea în dosarul Microsoft: o acuzaţie de trafic de influenţă şi cea rămasă de spălare de bani. Practic, acuzaţiile de spălare de bani au căzut”, a notat Udrea.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?