spot_img
19.6 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăPoliticaUDMR și USR, trădare în teritoriu: PSD a înfrânt PNL în lupta...

UDMR și USR, trădare în teritoriu: PSD a înfrânt PNL în lupta pentru Asociația Primarilor din Timiș

-

Gheorghe Marius Stoian, primarul PSD din Birda, a obținut cele mai multe voturi în cadrul adunării generale a Asociației Primarilor din Timiș și a devenit președinte al organizației. Într-un vot cu miză politică, el a primit sprijinul colegilor săi de partid, dar și de la Pro România și Partidul Republican, scrie DeBanat.

- Reclama -

Flavius Roșu, tot de la PSD, primarul de Șag, a devenit primvicepreședinte, ceea ce arată că victoria social democraților împotriva liberalilor a fost de anvergură. Pe lângă cele patru voturi de la PSD, Stoian a primit voturile celor de la Pro România (Silvia Fekete – Otelec), devenită vicepreşedinte al asociaţiei, respectiv Partidul Republican (Sîrgian Tanasin – Cenei).

Desigur, social democrații au beneficiat și de lipsa de la vot a primarului UDMR de la Dumbrava – Ioan Ihasz, respectiv a lui Horia Bugarin de la USR, primarul din Dumbrăvița, probabil pe fondul scandalului din coaliție.

Candidatul liberalilor, învins, a fost Ionuț Stănușoiu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...