spot_img
30.4 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăPoliticaUDMR ridiculizează planul PNL-USR de revocare a lui Dragnea: Nici Caragiale

UDMR ridiculizează planul PNL-USR de revocare a lui Dragnea: Nici Caragiale

-

UDMR se distanţează de PNL şi USR în problema revocării conducerii Camerei Deputaţilor. Liderul deputaţilor Uniunii, Attila Korodi, declară la RFI că nici Liviu Dragnea, nici Florin Iordache nu au fost revocaţi de la conducerea forului amintit, aşa cum susţine Opoziţia, pentru că regulamentul nu a fost respectat.

- Reclama -

Întrebat dacă din perspectiva UDMR, Liviu Dragnea şi Florin Iordache au fost revocaţi, Attila Korodi a răspuns: „Nu, deloc. A fost o tragi-comedie. Nu, pentru că poţi să revoci numai dacă respecţi regulamentul. Vă daţi seama că acea şedinţă în care spun partidele de Opoziţie că a fost revocată (conducerea Camerei Deputaţilor-n.r.) este o şedinţă fără stenogramă, fără nimic, cu ridicare de mână a unor deputaţi, care nu ştim câţi erau şi cum erau. Nu poţi să duci în derizoriu chiar în halul acesta procedurile. Eu cred că Opoziţia dacă are interesul şi mai ales PNL are interesul să schimbe preşedintele Camerei şi oricând Opoziţia poate să aibă acest interes, atunci ori schimbă regulamentul, altă cale nu prea va găsi (…). Poate nici Caragiale n-a putut să conceapă o situaţie atât de hilară”.

Opoziţia susţine că Liviu Dragnea şi Florin Iordache au fost revocaţi de la conducerea Camerei Deputaţilor, în timp ce reprezentanţii Puterii spun că acest lucru nu s-a întâmplat, întrucât nu s-a respectat regulamentul Camerei.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...