spot_img
20.4 C
București
vineri, martie 24, 2023
AcasăAnalizeUDMR ar merge pe mâna lui Cioloş: Are credibilitate "nu foarte bună,...

UDMR ar merge pe mâna lui Cioloş: Are credibilitate „nu foarte bună, dar bună”

-

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune că dacă PNL va avea posibilitatea, după alegeri, să îl propună pe Dacian Cioloş premier, varianta ar fi „corectă”, actualul prim-ministru având în sondajele Uniunii o credibilitate „nu foarte bună, dar bună”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

- Reclama -

Întrebat, duminică, la Cluj-Napoca, la finalul lansării candidaţilor UDMR, în condiţiile în care Dacian Cioloş este susţinut de PNL şi USR, dacă şi UDMR se gândeşte să îl susţină pentru funcţia de premier după alegeri, Kelemen Hunor a spus că totul depinde de ce aleg cetăţenii.

„Depinde ce aleg cetăţenii. Nu poţi să nu ţii cont de rezultatul alegerilor. Dacă alegerile vor da un rezultat prin care PNL va avea posibilitatea de a veni cu această propunere, eu cred că va fi o propunere corectă. Dacă oamenii aleg altceva, atunci asta este viaţa. Eu nu cred că cineva are dreptul de a spune că indiferent ce votează alegătorul trebuie luată o altă decizie. Eu personal am o părere bună, chiar foarte bună despre Dacian Cioloş, dar de aici şi până la a deveni premier după alegeri este o cale lungă. În funcţie de decizia oamenilor vom vedea ce cale trebuie urmată. Nu vreau să intru în speculaţii şi analize, în sondajele noastre are o credibilitate bună. Nu foarte bună, dar bună. Nu vreau să intru în detalii, cunoaştem foarte exact cum e văzut şi el şi alţi politicieni, dar nu e treaba mea să fac aceste analize”, a spus Kelemen.

UDMR a organizat, duminică, la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, lansarea naţională a candidaţilor la alegerile parlamentare, manifestare la care au participat circa 1.500 de persoane.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img