spot_img
22.9 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăAnalizeUDMR a câștigat din nou Târgu Mureș

UDMR a câștigat din nou Târgu Mureș

-

Primarul din Târgu Mureş, Soos Zoltan, care a candidat independent susţinut de UDMR, a câştigat al doilea mandat, potrivit numărătorii paralele, cu peste 40% din sufragii, după centralizarea rezultatelor din 77 de secţii de votare din cele 85.

Potrivit numărătorii paralele, Soos Zoltan a fost votat de 22.299 de persoane, în cele 77 de secţii de votare, în timp ce principalul său contracandidat, Dorin Florea, a obţinut 15.879 de voturi (29%).

„Pe baza rezultatelor disponibile pe care le avem, alegerile din 2024 au fost câştigate! A fost mai greu şi mai dificil decât acum patru ani. A trebuit să lupt nu doar cu marioneta lui Florea, dar şi cu Florea, cu fostul primar însuşi. Dar Târgu Mureşul a dat un răspuns clar că nu vrea nici marionete, nici pe fostul primar, nici trecutul său. Oraşul aspiră la progres şi noi vrem să continuăm munca ce am început-o. Sper că am închis definitiv acest capitol şi că de astăzi putem să ne întoarcem cu faţa spre viitor”, a declarat Soos Zoltan.

Edilul a arătat că actuala campanie electorală a fost una dificilă, dar că a meritat.

„Mulţumesc frumos şi mulţumesc echipei care a fost alături de mine în această campanie lungă de nu ştiu câte luni. Dar această muncă, care a însemnat foarte mult, atât pentru mine, cât şi pentru cei care au dat dovadă că cred în munca mea, cred în munca echipei, a dat roade şi le mulţumesc pe această cale nu doar echipei şi familiei care la fel de mult a trebuit să ofere şi să îndure în această campanie nu chiar impecabilă din punctul de vedere al comunicării şi eleganţei. Dar sfârşitul este unul bun pentru Târgu Mureş”, a afirmat Soos Zoltan. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img