spot_img
10.1 C
București
duminică, decembrie 3, 2023
AcasăDezvaluiriUcrainienii recunosc: Fantoma de la Kiev nu a existat

Ucrainienii recunosc: Fantoma de la Kiev nu a existat

-

Forţele aeriene ucrainene au declarat că Fantoma din Kiev nu este, de fapt, o persoană reală, la o zi după ce au apărut rapoarte care susţin că legendarul pilot a murit, scrie Business Insider conform Ziarului Financiar.

- Reclama -

The Times of London a raportat sâmbătă că Fantoma din Kiev a fost maiorul Stepan Tarabalka, în vârstă de 29 de ani, care a fost ucis în luptă pe 13 martie.

Forţele aeriene ucrainene au declarat pe Telegram că, deşi Tarabalka a fost un „erou”, el nu este Fantoma din Kiev şi nu a doborât 40 de avioane ruseşti, aşa cum s-a zvonit.

„Fantoma din Kiev este un super-erou-legendă a cărui figură a fost creată de ucraineni!” au declarat Forţele aeriene ucrainene.

Oficialii forţelor aeriene au declarat că figura mitică a Fantomei nu este un individ, ci este „o imagine colectivă” a tuturor piloţilor care lucrează pentru a proteja capitala.

„Fantoma din Kiev este în viaţă. Ea întruchipează spiritul colectiv al piloţilor Brigăzii de Aviaţie Tactică care apără cu succes Kievul”, au scris Forţele Aeriene pe Twitter.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img