spot_img
16.4 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăAnalizeUcraina înăsprește mobilizarea: Și cei apți limitat vor fi incorporați

Ucraina înăsprește mobilizarea: Și cei apți limitat vor fi incorporați

-

Începând cu 1 iunie, în Ucraina vor fi implementate reguli mai stricte referitoare la mobilizare, care se referă la înmânarea citațiilor de prezentare la comisariatul militar și chemarea pentru serviciul militar. Chiar și cei considerați limitat apți pentru serviciul militar în timp de pace vor fi supuși mobilizării, anunță BucPress din Cernăuți.

- Reclama -

Despre acest lucru a informat șeful Centrul Teritorial de Recrutare și Sprijin Social al orașului Burîn din regiunea Sumî, Serghii Pavlov, conform informațiilor furnizate de Suspilne, scrie Focus.ua.

În prezent, în Ucraina este decretată stare de război și are loc mobilizare generală, ceea ce înseamnă că toți bărbații cu vârsta între 18 și 60 de ani sunt considerați datori să îndeplinească obligațiile militare și pot fi chemați să îndeplinească serviciul militar. Cu toate acestea, începând cu data de 1 iunie, regulile privind mobilizarea vor deveni și mai stricte, iar evitarea acesteia va deveni și mai dificilă.

Conform legilor nr. 9260 și nr. 9259, mobilizarea generală și starea de război în Ucraina sunt prelungite până la data de 18 august. De asemenea, au fost făcute modificări în legislație în ceea ce privește evidența militară și informarea cetățenilor.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img