Turcescu, întrebări pentru Radu Banciu: Ce zici, te bagi? Hai, fii viteaz!

0
5173

Jurnalistul Robert Turcescu a reacționat duminică seară pe facebook după o întrebare pe care fostul său coleg de la B1, Radu Banciu, i-ar fi pus-o în emisiunea sa.

POSTAREA LUI ROBERT TURCESCU DE PE FACEBOOK:

Inteleg ca Radu Banciu mi-a adresat o intrebare prin intermediul micului ecran. Ceva de genul „care este singura tara din Asia prin care trece ecuatorul?”.
Bai, Banciule, m-ai prins, nu stiu. Dar, uite, eu sint mai generos si iti adresez public doua intrebari la care tu sigur stii raspunsurile, sint curios insa daca ai curajul sa le si faci publice:

1. Cine ti-a taiat la jumatate salariul de 1500 de dolari pe care-l incasai la un moment dat la Sport Total FM, motiv pentru care ai ajuns, desigur, sa urasti persoana respectiva desi ti s-a explicat ca era prea mult pentru o statie radio care avea incasari reduse din publicitate?

2. Cine te-a adus la B1 TV in paralel cu Sport Total FM (incercind in felul asta sa-ti completeze gaura facuta in buget) in vremea in care Sorin Oancea cauta ” un nebun ca Badea” pe care sa-l puna sa faca ceva pamflet de la 23.00?

Uite, daca dai raspunsul corect, ajuti oamenii din tara asta sa inteleaga pe deplin sensul expresiei aleia cu „facerea de bine”.

Ce zici, te bagi? Hai, fii viteaz!