spot_img
21.8 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăDezvaluiriTurcescu, dezvăluiri despre UNPR-istul de la Sănătate arestat marți seară. NU ȘTIE...

Turcescu, dezvăluiri despre UNPR-istul de la Sănătate arestat marți seară. NU ȘTIE NICI SĂ CITEASCĂ

-

Trebuie sa vedeti asta! Chiar trebuie! E cu Tucmeanu, spagarul de la Ministerul Sanatatii, om de baza al cuplului Oprea-Ontanu (zis si OO). Tucmeanu asta e un pic ascuns in arest pentru vreo 30 de zile. L-au saltat ieri procurorii. Spaga, clasic deja. Filmarea insa e geniala: veti vedea ca asta nu era nici macar in stare sa citeasca, dar a fost niste ani de zile secretar de stat la Ministerul Sanatatii. Bagat, desigur, de Oprea cu binecuvintarea Serviciilor si pus sa-i tina tira lui Banicioiu! Asa ceva…, scrie marți noaptea Robert Turcescu pe facebook.

- Reclama -

Tribunalul București a admis marți seara cererea DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile a fostului secretar de stat din Ministerul Sănătății Alin Țucmeanu, acuzat de luare de mită și complicitate la dare de mită.

- Advertisement -

Potrivit DNA, Alin Țucmeanu este acuzat că, în calitate de secretar de stat în Ministerul Sănătății, a acceptat, în perioada iulie-noiembrie 2015, promisiunea unei sume de bani neprecizată din partea lui Cristinel Spiridon Vodislav, pentru a aproba finanțarea unui contract privind achiziția de aparatură medicală, în valoare de 2.207.100 lei plus TVA, subsecvent acordului cadru încheiat între o unitate spitalicească și societatea reprezentată de acesta din urmă.

De asemenea, procurorii spun că Țucmeanu l-a ajutat pe Vodislav să ia legătura cu persoanele abilitate să încheie acel contract și a insistat pe lângă acestea, asigurându-le de ‘seriozitatea’ omului de afaceri și de faptul că el își va onora promisiunea de a le remite suma totală de 60.000 de euro.

Discursul domnului Tucmeanu AlinUNPR-TV va prezinta discursul domnului Tucmeanu Alin coordonatorul zonei 4 UNPR Sectorul 2

Posted by UNPR-TV on 8 Iulie 2014

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img