spot_img
14.8 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăDezvaluiriTurcescu, dezvăluiri despre UNPR-istul de la Sănătate arestat marți seară. NU ȘTIE...

Turcescu, dezvăluiri despre UNPR-istul de la Sănătate arestat marți seară. NU ȘTIE NICI SĂ CITEASCĂ

-

Trebuie sa vedeti asta! Chiar trebuie! E cu Tucmeanu, spagarul de la Ministerul Sanatatii, om de baza al cuplului Oprea-Ontanu (zis si OO). Tucmeanu asta e un pic ascuns in arest pentru vreo 30 de zile. L-au saltat ieri procurorii. Spaga, clasic deja. Filmarea insa e geniala: veti vedea ca asta nu era nici macar in stare sa citeasca, dar a fost niste ani de zile secretar de stat la Ministerul Sanatatii. Bagat, desigur, de Oprea cu binecuvintarea Serviciilor si pus sa-i tina tira lui Banicioiu! Asa ceva…, scrie marți noaptea Robert Turcescu pe facebook.

- Reclama -

Tribunalul București a admis marți seara cererea DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile a fostului secretar de stat din Ministerul Sănătății Alin Țucmeanu, acuzat de luare de mită și complicitate la dare de mită.

Potrivit DNA, Alin Țucmeanu este acuzat că, în calitate de secretar de stat în Ministerul Sănătății, a acceptat, în perioada iulie-noiembrie 2015, promisiunea unei sume de bani neprecizată din partea lui Cristinel Spiridon Vodislav, pentru a aproba finanțarea unui contract privind achiziția de aparatură medicală, în valoare de 2.207.100 lei plus TVA, subsecvent acordului cadru încheiat între o unitate spitalicească și societatea reprezentată de acesta din urmă.

De asemenea, procurorii spun că Țucmeanu l-a ajutat pe Vodislav să ia legătura cu persoanele abilitate să încheie acel contract și a insistat pe lângă acestea, asigurându-le de ‘seriozitatea’ omului de afaceri și de faptul că el își va onora promisiunea de a le remite suma totală de 60.000 de euro.

Discursul domnului Tucmeanu AlinUNPR-TV va prezinta discursul domnului Tucmeanu Alin coordonatorul zonei 4 UNPR Sectorul 2

Posted by UNPR-TV on 8 Iulie 2014

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img