Tun de 10 milioane de euro la malul Mării

0
218

Dupa ce timp de 5 ani, primarul din Mangalia Radu Cristian si gasca lui de navetisti a devalizat bugetul local cu sute de miliarde de lei pe : avocati cu procese pierdute, spatii verzi plin de balarii, pe un parc cu pomi deja uscati si un gard pe fosta Alee a Stelelor de Mare….vine cu bomboana pe …coliva orasului- un tun de 10 mil € …o retrocedare suspecta catre Crucea Rosie ( cladirea spitalului corp B si circa 2 ha de teren ), acuză pe facebook fostul primar al localității Zanfir Iorguș.

DEZVĂLUIRILE FOSTULUI PRIMAR:

Și pentru ca e scolit cu tunurile de mil de € de pe timpul cand era mare sef la Garda Financiara ,stie ca retocedarea e suspecta si atunci are nevoie de acoperire…o decizie definitiva a unei instante de judecata si pana atunci o expertiza prietenoasa si foarte multa victimizare …el ar vrea sa nu dea …dar ce sa faca saracul daca primarii anteriori au vandut terenul..!!!…multa minciuna si dezinformare spusa des poate deveni credibila…asa cum face de 5ani …el ar fi facut ceva …dar nu l-au lasat altii!!!..reactia hotului care striga …hotiii !
Si mai are nevoie de ceva ….bani in buget…..10 mil €…asa ca da ordin consiliierilor obedienti lui si-i aproba un imprumut de 10 mil € ptr …viitoarele investitii….ha ha ha ….ca si cele de pana acum…
Si pentru ca nu mai accept tot felul de minciuni si denigrari la adresa activitatii mele de primar..voi raspunde tuturor frustatilor si hotilor care striga …hotii.

IATA DOVADA MINCIUNILOR lui Radu Cristian si gasca lui de hoti……….Istoric
In 2001 Crucea Rosie face o notificare Primariei Mangalia prin care revendica Spitalul Mangalia ( pavilionul B ) cu terenul aferent de circa 2ha si alte vreo 15 ha in afara orasului.
Intrucut nu avea actele necesare cf legei ptr o fundatie , care sa ateste faptul ca este continuatoarea Crucei Rosii din 1945 a Reginei Maria si nici actele care sa dovedeasca titlul de proprietate , in 2002 am dat , ca primar o dispozitie de respingere a solicitarii de revendicare.
Crucea Rosie da Primaria in judecata si pierede procesele la Tribunalul Cta si la Curtea de Apel Cta , ambele instante dand dreptate Primariei Mangalia. Face recurs la Inalta Curte De Casatie si Justitie si surprinzator la Buc , ii recunoaste ca , continuatori ai vechei Crucea Rosie….doamna Geana , presedinta de atunci,cred ca a fost mai …convingatoare…!
Se reia procesul de retocedare…care se judeca si acum este la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
In timpul procesului se face expertiza cadastrala a celor asa zise 2 ha si….SURPRIZA…cea mai mare parte a terenului se afla sub Sos Ctei, str Matei Basarab, blocurile din sens si stra Rozelor…iar ptr aceste terenuri Crucea Rosie ar trebui sa se adreseze Fondului Proprietatea si numai ptr o mica parte Primariei Mangalia.
Radu Cristian , ca un mincinos ce este sperand ca va manipula iar populatia ….se victimizeaza si spune ca trebuie sa plateasca 10 mil €, intrucat primarii anteriori ( inclusiv Iorgus- obsesia lui) au vandut terenul, existand riscul ca Primaria sa intre in faliment.!

In realitate – vezi planul de situatie din expertiza -Consiliul Local Mangalia ( si nu primarul Iorgus)a atribuit o suprafata de teren de ~500m2 ptr constructia bisericei Sf. Mina si o suprafata de 2000 m2 la licitatie publica , care s-a vandut cu ~ 50 € / m2 , bani cu care Primaria a cumparat o centrala termica moderna ptr spital si a platit reparatiile de modernizare la Spital.
Preventiv s-a lasat ca rezerva o suprafata de ~3000 m2 langa fosta staie de salvare.
Iata ca din 2 ha de teren ale Crucei Rosie ….numai 2500 m2 s-au suprapus , lucru care se poate rezolva usor prin compensare…daca Radu Cristian ar fi un primar responsabil si cu suflet ptr Mangalia …DAR NU….el e invatat cu milioane…nu cu lucruri marunte…sute de miliarde…si ptr asta e nevoie de victimizare …indiferent cat pierde orasul .
Este reactia tipica a omului frustat care nu a reusit sa faca nimic in 5 ani de zile, ca primar…nu a reusit sa construiasca : un Apartament( nu 1400 ca Iorgus)…nici o gradinita…nici o scoala …..nici o sala de sport sau o baza sportiva( nici macar sa le intretina pe cele construite pe mandatele lui Iorgus)… nu a reparat o scoala ….gradinele de vara , cinematograful, terenurile de sport….toate sunt lasate in paragina…la infrastructura orasului ( ilumint, canalizare , alimentare cu apa , asfatat drumri) nu a facut nimic…nici macar sa repare cei 45 de km asfaltati pe timpul lui Iorgus…Invatamantul este subventionat, sportul la pamant, cultura nu mai exista , noroc ca mai aduce Rotary spectacole in oras….orasul e in intuneric( nici macar sa schimbe becurile arse si sparte din portul Turistic …facut si asta de Iorgus) … Oameni fara suflet de oras…au lasat in paragina gradinita sociala ..facuta in proportie de 95% …la fel si Oborul de animale…ptr ca sunt facute de Iorgus …si oftica ,ca ei nu pot sa faca nimic ii inebuneste ..Vor razbunare …indiferent cat pierde orasul ….Nu se mai construeste nimic in oras ..de noua ani nu s-a facut nimic la PUG si PUZ-uri…astepti ani ptr o autorizatie de constructie …ORASUL SE PRABUSESTE…si ei nu vad decat sute de miliarde la avocatii lor de casa ,care nu fac nimic…sute de miliarde ptr firma lor de spatii verzi din Eforie ..care a se ocupa de buruieni, nu de spatii verzi….din cel mai curat oras din Romania am ajuns de rasul…comunelor..( uitati-va la parculetele din oras, pline de balarii si arbusti uscati ).
Economia Orasului e in colaps…peste 1500 de agenti economici au falimentat in ultimii 9 ani….primarul Radu Cristian si gasca lui de navetisti nu stie decat taxe si impozite mari …si daca se poate si …” bete in roate” cu amenzi …daca nu esti in gasca lor de slugarnici.
Iata de ce trebuie sa nu-i mai lasam sa ne intoxice cu tot felul de minciuni, ca ei sa poata actiona in liniste si sa distruga orasul in care noi traim…Ei fac naveta .