Tudose: Mi se pare un film SF. Ei s-au transformat în Ali Baba şi cei 40 de hoţi şi tot ei ţipă că sunt ăia spălaţi cu agheasmă de dimineaţă şi toţi ceilalţi care nu sunt de acord cu ei sunt corupţi, nenorociţi, doresc răul ţării.

0

Mihai Tudose, vicepreşedinte PSD, a criticat în termeni duri miniştrii din Guvernul Cîţu, despre care spune că „au luat-o razna complet”. În direct la România TV, fostul premier nu a ezitat să-l atace pe Claudiu Năsui, ministrul Economiei, în privinţa scandalului legat de reţelele 5G.

„Mi se pare un film SF. Ei s-au transformat în Ali Baba şi cei 40 de hoţi şi tot ei ţipă că sunt ăia spălaţi cu agheasmă de dimineaţă şi toţi ceilalţi care nu sunt de acord cu ei sunt corupţi, nenorociţi, doresc răul ţării. Oamenii cred că au luat-o razna complet”, a declarat Mihai Tudose, luni, la România TV.

„Natura nemulţumirii pentru problema cu 5g-ul şi Huawei, să înţeleg că sunt foarte mulţumiţi de prestaţia domnului Năsui la Economie. Faptul că a blocat programele de ajutoare energetică, doreşte să privatizeze anumite întreprinderi de stat, faptul că le-a politizat de le-a găsit dracii. Asta nu i-a deranjat! Domnul ministru al Economiei a avut trei posibilități în care să susţină un punct de vedere. Atunci când a girat proiectul de lege şi nu avut nicio epifanie şi nicio revelaţie. Apoi când a fost CSAT, unde mai rău acolo toată lumea are drept de VETO. Apoi a fost şedinţă de Guvern şi n-a spus nimic. Ulterior, scrie Parlamentului că nu este de acord cu procedura de urgenţă pe care a generat-o Guvernul din care el face parte (…) Odată intrat în Guvern, poate a avut o revelaţie. S-a uitat în oglindă şi a zis: nu mai sunt ăla care am fost, sunt altul”, a precizat Mihai Tudose.