spot_img
6.1 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăAnalizeTudose îl contrazice pe Dragnea: Lui Grindeanu i s-a propus un post...

Tudose îl contrazice pe Dragnea: Lui Grindeanu i s-a propus un post de ambasador

-

Premierul Mihai Tudose a confirmat, joi seară, la Antena 3, că fostului prim-ministru Sorin Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, spunând că a vorbit cu acesta „şi la nivel personal, şi politic”, şi că discuţiile sunt avansate, iar numirea lui Grindeanu ar fi un „element benefic” pentru ţară.

„Am vorbit şi la nivel personal, şi politic, şi în partid. (…) Domnul Grindeanu a fost premierul României timp de şase luni, cu un bagaj acum de informaţii şi cu experienţă”, a afirmat Tudose.

- Advertisement -

Numirea unui ambasador este făcută de președintele României.

El a mai spus că discuţiile cu fostul prim-ministru vor fi definitivate la începutul lunii septembrie şi că numirea lui Grindeanu într-un astfel de post ar fi „un element util pentru ţară”.   

- Advertisement -

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat joi că i-ar fi propus lui Sorin Grindeanu funcţia de consul sau ambasador în Chişinău: „Nu am făcut aşa ceva”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, întrebat dacă şi-ar dori ca Sorin Grindeanu să rămână în PSD, că fostul premier a făcut o „boacănă mare, care ne-ar fi putut costa foarte mult politic” şi are nevoie de timp pentru a înţelege unde a greşit. Dragnea a spus că a avut o discuţie „destul de lămuritoare” cu fostul premier şi a infirmat că i-ar fi propus funcţia de consul sau ambasador la Chişinău.

”O să discutăm în Comitetul Executiv Naţional, dar nu mâine. Sorin a făcut o boacănă mare care ne-ar fi putut costa foarte mult politic. (…) Voi discuta cu colegii mei. Sorin Grindeanu are neapărat nevoie de o perioadă pentru a metaboliza ce s-a întâmplat şi pentru a înţelege unde a greşit. E un tânăr ca mulţi alţi tineri în care PSD a investit şi cred că este recuperabil”, a declarat Liviu Dragnea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img