Tudorel Toader se laudă că își bagă gaze la 2 vile

0
149
Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar (S) si ministrul Justitiei,Tudorel Toader (D) participa la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) in care se discuta revocarea din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), marti, 27 februarie 2018, in Bucuresti.Ministrul Justitiei a anuntat saptamana trecuta ca solicita revocarea din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, invocand in acest sens un raport in 20 de puncte. CSM are la dispozitie 30 de zile pentru a emite un aviz consultativ, decizia finala apartinandu-i presedintelui Romaniei Klaus Iohannis. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader anunţă pe Facebook că au fost făcuţi paşi semnificativi pentru alimentarea cu gaze naturale a comunei sale natale, Vulturu, din judeţul Vrancea, unde deţine două imobile.

„O altă simplă informare! Au fost făcuţi paşi semnificativi pentru alimentarea cu gaze naturale a loc. Vulturu, din jud. Vrancea!”, scrie Toader luni seară, pe Facebook.

Fostul ministru are o casă în Vulturu cumpărată în 1991, de 86 de metri pătraţi şi cu 1.600 de metri pătraţi de teren. O alta, tot în Vulturu, este moştenită şi reconstruită în 2000, având 191 de metri pătraţi şi 2.300 de metri pătraţi de teren.