8 C
București
luni, noiembrie 29, 2021
AcasăAnalizeTudor Gheorghe despre nevaccinați: Muriți în liniște

Tudor Gheorghe despre nevaccinați: Muriți în liniște

-

Tudor Gheorghe a anunțat că el cântă doar pentru spectatori vaccinați. Pentru ceilalți, artistul a avut un mesaj șoc: „Muriți în liniște”„La Cluj, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor.”, a declarat Tudor Gheorghe în cadrul unei emisiuni moderate de Remus Rădoi, potrivit Romania TV.

Întrebat cu ce îl încurcă dacă ceilalţi nu se vaccinează, în condiţiile în care el este vaccinat, Tudor Gheorghe a răspuns: „Dragul tatii, nu ma incurca. Doamne fereşte. Muriţi în linişte!”.

Artistul a spus că nu vrea să concerteze în săli în care sunt şi spectatori nevaccinaţi pentru că nu vrea să se îmbolnăvească.

„Sunt pentru vaccinare. Cine nu vrea, să fie sănătos”, a mai spus Tudor Gheorghe.

- Advertisment -
[td_block_1 custom_title="Must Read" limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="" sort="" category_ids="10,9" offset="2"]