spot_img
18.6 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeTucker Carlson: Serviciile secrete americane m-au urmărit la Moscova. Întâlnirea despre care...

Tucker Carlson: Serviciile secrete americane m-au urmărit la Moscova. Întâlnirea despre care nu vroia să se știe public

-

Jurnalistul american Tucker Carlson, pe un podcast, a acuzat guvernul SUA că „scurge” informații despre întâlnirea sa cu fostul ofițer de informații american Edward Snowden în Rusia.

Semafor a informay anterior că Carlson, în timpul unei călătorii în Rusia, s-a întâlnit cu Snowden și Tara Reid, care îl acuză pe actualul președinte american Joe Biden, cu care a lucrat în trecut, de hărțuire.

- Advertisement -

Potrivit lui Carlson, care a acordat un interviu bloggerului YouTube Lex Friedman, Snowden nu a vrut ca întâlnirea lor de la Moscova să fie făcută publică. Jurnalistul nu a povestit nimănui despre discuția cu fostul ofițer al serviciilor speciale.

„El (Snowden) a spus că… Prefer ca nimeni să nu știe că ne-am întâlnit… Singurul motiv pentru care vă spun asta… Semafor… a raportat informații primite de la agențiile de informații americane, care au fost scurse. împotriva intereselor mele folosind fondurile mele… într-o țară presupusă liberă”, a adăugat Carlson.

- Advertisement -

Jurnalistul a mai spus că în urmă cu câțiva ani, în timpul vizitei în RPDC, a început să aibă probleme cu telefonul.”„Am vorbit cu cineva din Consiliul Național de Securitate (SUA)… care știa că… telefonul era urmărit de guvernul sud-coreean”, a spus Carlson. Potrivit acestuia, la Seul se presupunea că jurnalistul comunica cu Donald Trump, care la acea vreme era președintele Statelor Unite.Anterior, Carlson, într-un interviu acordat lui Blaze, a spus că este convins că înainte de interviul cu președintele rus Vladimir Putin, acesta era monitorizat de agențiile de informații americane.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img