spot_img
22.3 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăActualitateTucker Carlson despre cea mai amuzantă minciună a Administrației Biden: Dacă pui...

Tucker Carlson despre cea mai amuzantă minciună a Administrației Biden: Dacă pui întrebări ești agent rus

-

Comentariile administrației Biden despre sabotarea conductelor Nord Stream și Nord Stream 2 riscă să devină cea mai amuzantă minciună a anului a guvernului SUA, a declarat jurnalistul Tucker Carlson pentru Fox News 

- Reclama -

„Vldimir Putin a aruncat în aer gazoductul rusesc spre Europa. Deci de ce ar face Putin așa ceva? Ei bine, ni s-a spus că este rău. A fost povestea lor, povestea pe care ne-a spus-o administrația Biden, și apoi toată lumea fără excepție, organizațiile de știri din țară au susținut această minciună. Bineînțeles, Putin a făcut-o, ne-au învățat. Nu pune întrebări sau ești un agent rus”, a explicat Carlson.

În același timp, potrivit prezentatorului, povestea s-a dovedit a fi prea absurdă, așa că Statele Unite au creat un front mediatic unit pentru o nouă minciună despre incidentul Nord Stream, crede el.

„Ei bine, ei au recunoscut că Putin nu a făcut asta. A fost greșit, sunt de acord, nu Putin a aruncat în aer conducta. Erau ucraineni, dar nu ucraineni. Îi știți pe cei care primesc în fiecare lună miliarde de dolari din taxe americane. Nu, nu, nu .Aceștia nu erau prietenii noștri ucraineni. Ei nu ar fi făcut asta niciodată. Erau ucraineni pe care nu i-am întâlnit niciodată. Erau ucraineni necinstiți care au acționat împotriva Rusiei, dar nu aveau nimic de-a face cu administrația Biden. Aceștia sunt oameni buni care luptă pentru o cauză nobilă, dar o fac complet pe cont propriu, fără ajutorul sau știrea noastră”, a spus Tucker Carlson.

Vineri, jurnalistul Seymour Hersh, autorul unei investigații privind implicarea administrației Biden în atacurile Nord Stream, a legat sabotajul de o posibilă „furie sau pedeapsă” a Statelor Unite împotriva cancelarului gerrman  Olaf Scholz din cauza refuzului  Beerlinului de a furniza anterior Kievului mai mult ajutor militar.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img