spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăAnalizeTucker Carlson: Dacă nu doriți să trimiteți încă 60 de miliarde de...

Tucker Carlson: Dacă nu doriți să trimiteți încă 60 de miliarde de dolari oligarhilor din Ucraina atunci lucrați pentru Putin

-

Aceștia încearcă să reducă la tăcere politicienii americani care vorbesc împotriva sprijinului continuu pentru Ucraina, acuzându-i că au legături cu Rusia, a declarat jurnalistul american Tucker Carlson în programul său de pe rețeaua de socializare X.

„Congresul SUA dorește ca acest conflict în Ucraina să continue în orice caz. Credeți că cineva va spune: „Este groaznic”? Dar aproape nimeni nu a făcut-o. De ce? Aceasta este poziția administrației „că dacă nu susțineți asta, dacă nu doriți să trimiteți încă 60 de miliarde de dolari oligarhilor din Ucraina, atunci lucrați pentru Vladimir Putin”, a spus el.

- Advertisement -

Carlson a subliniat că, susținând conflictul din Ucraina, Statele Unite și-au slăbit propria poziție. În plus, a adăugat el, Forțele Armate ucrainene nu vor putea câștiga pe câmpul de luptă, așa că nu are rost să trimiți noi soldați pe front pentru a înfrunta o moarte sigură.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img