spot_img
4.2 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăAnalizeTucker Carlson: Da, Administrației Biden i-a trebuit cam jumătate de an pentru a...

Tucker Carlson: Da, Administrației Biden i-a trebuit cam jumătate de an pentru a distruge economia americană și pentru a arunca țara noastră în recesiune. Acum, Administrația Biden nu vrea să recunoască faptul că avem recesiune. În realitate, ei au înlocuit sensul cuvântului „recesiune” la fel cum au înlocuit sensul cuvintelor „democrație”, „rasism” și „femeie”

-

Statele Unite au dorit conflictul cu Rusia, a declarat Tucker Carlson, comentatorul politic al postului de televiziune Fox News. Jurnalistul a mai spus că Guvernul american ascunde de americani faptul că Statele Unite au intrat într-o profundă recesiune economică, relatează agenția Lenta.ru.

”La numai câteva zile după ce Guvernul rus a anunțat, din nou, că, dacă Ucraina intră în NATO – NATO nici măcar nu și-a dorit ca Ucraina să adere – dar dacă Ucraina va adera la NATO, atunci armata rusă va invada Ucraina”, a spus Carlson.

- Reclama -

El a adăugat că după ce Rusia a declarat acest lucru de câteva ori, vicepreședintele SUA, Kamala Harris, a venit la Conferința de securitate de la Munchen și a îndemnat public Ucraina să adere la NATO. Potrivit spuselor sale, a fost evident că discursul ei a fost scris de cineva din Departamentul de Stat, pentru că ”ei știau exact ce fac când l-au redactat”.

”Ei doreau un conflict cu Rusia. Iar acum îl avem”, a subliniat jurnalistul.

În același timp, Carlson a precizat că SUA nu vor învinge în această confruntare, iar victimă va fi economia țării, aflată și așa pe moarte.

”Da, Administrației Biden i-a trebuit cam jumătate de an pentru a distruge economia americană și pentru a arunca țara noastră în recesiune. Acum, Administrația Biden nu vrea să recunoască faptul că avem recesiune. În realitate, ei au înlocuit sensul cuvântului ”recesiune” la fel cum au înlocuit sensul cuvintelor ”democrație”, ”rasism” și ”femeie”, a constatat prezentatorul de televiziune.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img