spot_img
17.7 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăAnalizeTucker Carlson: Ce este interzis în presa americană

Tucker Carlson: Ce este interzis în presa americană

-

Prezentatorul TV american Tucker Carlson, în primul său mesaj video după ce a părăsit canalul Fox News, a spus că presa americană are interdicția de a discuta subiecte importante.Fox News a anunțat pe 24 aprilie că Carlson părăsește canalul. S-a spus că decizia este reciprocă pentru ambele părți. 

- Reclama -

„Marile întrebări care ne modelează viitorul nu sunt deloc discutate: mai multe libertăți civile, progresul științei, schimbările demografice, puterea corporativă, resursele naturale… discuțiile despre asta nu sunt permise în mass-media americană”, a spus Carlson într-un videoclip postat pe Twitter.

Prezentatorul TV a remarcat că discuțiile din mass-media au devenit „incredibil de stupide” și „fără sens”, iar dezbaterile despre lucruri importante au fost interzise prin decizia „atât a partidelor politice, cât și a donatorilor acestora”.

„Conștientizarea acestui lucru este deprimantă. Totuși, acest lucru nu este permanent… Adevărul va prevala. Sunt destule locuri atâta timp cât poți auzi cuvintele. Ne vedem în curând”, a promis jurnalistul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img