spot_img
36.1 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăExterneTrump: "Vremea forței a venit"

Trump: „Vremea forței a venit”

-

Președintele american Donald Trump a adresat miercuri la Seul un avertisment „dictaturii crude” de la Phenian, îndemnând-o să nu „subestimeze” niciodată determinarea Statelor Unite și a aliaților acestora, relatează AFP.

- Reclama -

„Vremea forței a venit”, a mai spus liderul administrației de la Casa Albă, într-un discurs deosebit de incisiv care a contrastat cu tonul mult mai reținut adoptat cu o zi înainte.

„Toate națiunile responsabile trebuie să își unească forțele pentru a izola regimul brutal din Coreea de Nord”, a declarat Donald Trump de la tribuna Adunării Naționale sud-coreene.

„Nu puteți sprijini, nu puteți aproviziona, nu puteți accepta”, a adăugat el, citând China și Rusia, doi aliați tradiționali ai Phenianului.

„Nu ne subestimați, nu ne puneți la încercare”, a mai spus președintele Statelor Unite la adresa Coreei de Nord în fața parlamentului de la Seul. „Ne vom apăra securitatea comună, prosperitatea noastră comună și libertatea noastră sfântă”, a subliniat Donald Trump.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...