spot_img
19.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăcoronavirusCORONAVIRUS LA CASA ALBĂ/ Trump vorbește doar la telefon cu vicepreședintele său

CORONAVIRUS LA CASA ALBĂ/ Trump vorbește doar la telefon cu vicepreședintele său

-

Donald Trump s-a referit luni la posibilitatea de a-şi limita contactele cu vicepreşedintele SUA, Mike Pence, despre care a părut să confirme că se află în „carantină” după un caz de COVID-19 în anturajul acestuia, scrie AFP conform Agerpres.

- Reclama -

Întrebat într-o conferinţă de presă despre măsurile pentru a limita preventiv contactele lor, preşedintele Statelor Unite a răspuns: „Este ceva despre care probabil vom vorbi, în această perioadă de carantină”.

„Vom vorbi la telefon, da. Putem vorbi despre asta la telefon”, a adăugat el.

Mike Pence, coordonator al celulei de criză de la Casa Albă pentru lupta împotriva pandemiei, nu a fost prezent la această conferinţă de presă.

Noul coronavirus şi-a făcut oficial apariţia în urmă cu câteva zile la Casa Albă. Purtătoarea de cuvânt a vicepreşedintelui Pence, Katie Miller, a fost testată pozitiv la sfârşitul săptămânii trecute. De asemenea, un militar din serviciul preşedintelui SUA.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...