spot_img
31.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeTrump: Nu merită timpul şi efortul să mai fac briefing-uri zilnice despre...

Trump: Nu merită timpul şi efortul să mai fac briefing-uri zilnice despre pandemia de COVID-19

-

Președintele american Donald Trump, care a suscitat o polemică mondială întrebându-se dacă dezinfectanții pot fi administrați intern omului pentru a ucide coronavirusul, a declarat că nu mai „merită timpul și efortul” să facă briefing-uri zilnice despre pandemia de COVID-19, transmite Radio Europa Liberă.

- Reclama -

Într-o postare pe Twitter, Trump a sugerat că presa relatează incorect de la conferințele sale. „Ei fac audienţe record şi poporul american nu are altceva decât ‘Fake News’. Nu merită timpul şi efortul!”, a scris Trump. Pe 23 aprilie, el a sugerat că oamenii de știință trebuie să investigheze ce efecte ar avea dezinfectanții dacă ar fi injectați în corpul uman pentru a ucide virusul. Producătorii de dezinfectant au avertizat imediat consumatorii să nu facă cele sugerate de Trump. Președintele a explicat ulterior că a fost o sugestie sarcastică. Dar a fost ironizat, inclusiv de rivalii politici. „Nu-mi vine să cred că trebuie să spun asta, dar, vă rog, nu beți înălbitor!”, a comentat ironic fostul vicepreședinte american, democratul Joe Biden, care intenționează să candideze contra lui Trump la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...