spot_img
8 C
București
marți, martie 28, 2023
AcasăExterneTrump: Ne vom întoarce într-un fel sau altul

Trump: Ne vom întoarce într-un fel sau altul

-

Discursul lui Donald Trump, susținut la Baza Andrews

- Reclama -

Donald Trump:Vă mulțumesc mult. Și noi vă iubim pe voi (la uralele susținătorilor). Au fost patru ani incredibili. Vă mulțumesc tuturor, familiei, staff-ului. Oamenii nu știu cât de mult au muncit acești oameni. Ar fi putut să aibă o viață ușoară, dar au ales să facă asta.

Prima Doamnă, o femeie delicată și frumoasă și-a îndeplinit cum trebuie misiunea. Draga mea, vrei să spui câteva cuvinte?

Melania Trump – A fost cea mai mare onoare a mea să fiu prima doamnă. Vă mulțumesc pentru dragostea și sprijinul dvs. Veți fi în gândurile mele. Dumnezeu să vă binecuvânteze familiile. Și Dumnezeu să binecuvânteze această frumoasă națiune.

Donald Trump– Ce am făcut noi a fost uluitor, am reconstruit Armata SUA, am reconstruit o forță. Nu am fost o administrație obișnuită, am avut grijă de veterani, avem o rată de susținere de 89% printre veterani. Înainte au fost tratați foarte rău. Le acordăm asistență medicală, am scăpat de cei care nu-i tratau cum trebuie. Am avut cele mai mari reduceri de taxe din istorie, sper să nu vă crească taxele. Dacă nu începea pandemia am fi avut cifre care nu au mai fost întâlnite, la niveluri record. Toată lumea a primit o lovitură, am căzut, ne-am ridicat, bursa și-a revenit și am mărit-o de două ori, dacă pot spune așa. Veți vedea cifre incredibile care urmează să vină, veți vedea că se vor întâmpla lucruri minunate, să vă amintiți de noi când se vor întâmpla. Mă uit la elemente din economie, care ar fi trebuit să o propulseze. Pe cât de rea a fost pandemia și la cât am suferit, am făcut ceva minunat, un miracol medical, adică vaccinul care a fost dezvoltat în câteva luni, nu în 10 ani, dar noi am reușit să scoatem două vaccinuri. Este o realizare minunată. Veți vedea niște cifre minunate în următoarele luni. Am muncit foarte mult și am dat totul pe câmpul luptă. Peste o lună ne vom uita din Florida și vom vedea cum merg lucrurile, vă spune că am făcut foarte mult, am obținut 78 de milioane de voturi. Sunt mulțumit de alegerea procurorilor federali. A fost un lucru îngrozitor coronavirusul, știm cu toții de unde a venit. Să le aducem un omagiu celor care au suferit. Vreau să vă spun că sunteți niște oameni minunați, suntem o țară minunată, a fost cea mai mare onoare să vă fiu președinte. Voi lupt a întotdeauna pentru voi, vă spun că viitorul acestei țări niciodată mai bun. Îi doresc noii administrații noroc, cred că vor avea succes pentru că au fundația bună, i-am adus într-o poziție bună în ciuda pandemiei care ne-a lovit. Am făcut lucruri incredibile pe care nu le-aș fi putut face fără voi. Vă spun că vă iubim. Ne vom întoarce într-un fel sau altul. Vreau să mulțumesc vicepreședintelui Mike Pence, Congresului, tuturor oamenilor minunați cu care am muncit. Vă doresc o viață bună, ne vedem în curând, vă mulțumesc foarte mult!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img