spot_img
23.6 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăAnalizeTrump despre Giuliani: Rudy este un adevărat războinic!

Trump despre Giuliani: Rudy este un adevărat războinic!

-

Preşedintele SUA, Donald Trump, a transmis, marţi, un mesaj, cu ocazia comemorării atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, în care îl cataloghează pe Rudolph Giuliani un adevărat războinic. Giuliani a trimis, în urmă cu câteva săptămâni, o scrisoare critică autorităţilor de la Bucureşti, transmite Mediafax.

- Reclama -

„Rudy Giuliani a făcut o treabă foarte bună în calitatea de primar al oraşului New York în momentul atentatelor din 11 septembrie 2001. Modul său de conducere, curajul şi abilităţile sale nu trebuie uitate niciodată. Rudy este un adevărat războinic!”, a transmis Donald Trump marţi după-amiază, prin Twitter, cu ocazia comemorării atacurilor teroriste de la New York Şi Washington.

Rudy Giuliani este avocatul preşedintelui Donald Trump şi a fost procuror federal şi primar al New York-ului în timpul atentatelor din 2001. El a devenit un reper graţie capacităţii sale de reacţie, iar acţiunile sale i-au adus titlul de personalitatea anului, decernat de revista Time.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...