spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăcoronavirusTrump despre Dr Fauci: Oamenii s-au săturat să-l audă pe Fauci și...

Trump despre Dr Fauci: Oamenii s-au săturat să-l audă pe Fauci și pe toți acești idioți. Dacă l-am fi ascultat am fi avut 700.000 sau 800.000 de morți

-

Președintele american Donald Trump l-a atacat virulent luni pe doctorul Anthony Fauci, o figură respectată în Statele Unite și membru al celulei de criză a Casei Albe pentru criza coronavirusului, scrie AFP.

„Oamenii s-au săturat de Covid”, a afirmat Trump, într-o convorbire telefonică cu membrii echipei sale de campanie, relatată de presa americană.

- Reclama -

„Oamenii spun: +lăsați-ne în pace+. S-au săturat. S-au săturat să-l audă pe Fauci și pe toți acești idioți”, a adăugat el, potrivit Politico.

Fauci „e aici de 500 de an”, l-a ironizat președintele pe expertul în vârstă de 79 de ani, care se bucură de o recunoaștere internațională și care conduce Institutul de boli infecțioase.

„Dacă l-am fi ascultat, am fi avut 700.000 sau 800.000 de morți”, a continuat președintele, apreciind însă că ar fi contraproductivă demiterea acestuia, în apropierea alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...