spot_img
28 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăExterneTrump amenință Coreea de Nord cu "foc și furie cum n-a mai...

Trump amenință Coreea de Nord cu „foc și furie cum n-a mai văzut lumea”

-

„Coreea de Nord ar face bine să nu mai amenințe Statele Unite. Li se va face față cu foc și furie cum n-a mai văzut lumea”, a declarat marți presei președintele american Donald Trump.

- Reclama -

Declarația sa, preluată de agențiile internaționale de presă, a fost făcută la Clubul Național de Golf Trump din Bedminster, în statul New Jersey, unde președintele își petrece concediul. Cu câteva ore înainte, el abordase subiectul și pe Twitter, unde a difuzat un mesaj în care saluta atitudinea unor țări față de regimul de la Phenian: „După mulți ani de eșecuri, țările se reunesc pentru a aborda în cele din urmă pericolele reprezentate de Coreea de Nord. Trebuie să fim duri și decisivi!”. 

În aceeași rețea socială, Trump a distribuit și un link către o știre Fox News, potrivit căreia nord-coreenii transportă rachete maritime de croazieră pe o navă din largul coastei estice a Asiei. Știrea provenea de la surse confidențiale din serviciile de informații, iar ambasadoarea americană la ONU, Nikki Haley, a refuzat să comenteze, dar a atras atenția că astfel de scurgeri de informații sunt „incredibil de periculoase”.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...