spot_img
1.4 C
București
joi, noiembrie 30, 2023
AcasăDezvaluiriTrucarea meciului Paris Saint-Germain-Steaua Roșie Belgrad

Trucarea meciului Paris Saint-Germain-Steaua Roșie Belgrad

-

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, vineri, că nu va tolera nici cea mai mică atingere adusă reputaţiei sale, după ce L’Equipe a publicat un articol cu privire la o anchetă legată de suspiciuni de trucare a unui meci al echipei franceze cu Steaua Roşie Belgrad, din Liga Campionilor. Gruparea sârbă s-a declarat “furioasă şi dezgustată” de suspiciunile de trucare a partidei, relatează Le Figaro conform News.ro.

- Reclama -

Cotidianul L’Equipe a scris, vineri, că autorităţile franceze, alertate de UEFA, au deschis o anchetă cu privire la o posibilă trucare a meciului Paris Saint-Germain – Steaua Roşie Belgrad, disputat în 3 octombrie, în Liga Campionilor.

Potrivit sursei citate, cu câteva zile înainte de meci, UEFA a primit semnale că un conducător al clubului sârb intenţiona, cu ajutorul unor complici, să parieze aproape cinci milioane de euro pe o înfrângere a propriei echipe la o diferenţă de cinci goluri.

La 3 octombrie, Paris Saint-Germain a învins, pe teren propriu, cu scorul de 6-1 (4-0), formaţia Steaua Roşie Belgrad, în etapa a II-a a Grupei C a Ligii Campionilor.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img