Traseistul Chirică acuză traseismul

0
46

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, îi cere public senatorului USR PLUS Marius Bodea să îşi depăşească „frustrările electorale” şi să revină la munca pentru care a fost trimis în Parlament: aceea de a reprezenta interesele tuturor ieşenilor.

„Înfrânt de două ori la alegerile uninominale pentru Primărie şi Consiliul Judeţean, atât în 2016, cât şi în 2020, indiferent din partea cărui partid a candidat, Marius Bodea se crede în continuare în campanie electorală. După primul său mandat în Camera Deputaţilor, unde a fost şi preşedinte al Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură, Iaşiul nu a avut nimic de câştigat: nici susţinere pentru Autostrada A8, nici fonduri pentru proiectele locale şi regionale, nici suport pentru continuarea şoselei de centură. Acum, trimis din nou în Parlament, ca traseist de la PNL la USR, repetă aceleaşi greşeli ale trecutului: multă politică, puţină muncă”, a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, primarul Mihai Chirica, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Iaşi.

Edilul şi-a exprimat totodată nedumerirea cu privire la calitatea în care senatorul Marius Bodea „emite public ‘condiţii’ privind crearea unei coaliţii locale de centru-dreapta”.