PSD Sector 5 picheteza Primaria Bucuresti

0
535

PROTEST LA PRIMARIA SECTOR 5: MAFIA VANGHELIE-PNL, ACUZATA CA NU VREA SA RECUPEREZE PREJUDICIUL DE ZECI DE MILIOANE DE EURO IN PROCESUL PRIMARULUI SUSPENDAT

PSD sector 5 a organizat, miercuri, 15 iulie, ora 9.00, un protest la sediul Primariei Sectorului 5 (B-dul Regina Elisabeta, nr. 29-31).


Comunicat PSD Sector 5:

Impreuna cu cetatenii sectorului 5 vom protesta impotriva grupului infractional organizat, Vanghelie-PNL din Consiliul Local. Acest grup  a votat in favoarea afacerilor ilegale patronate de primarul suspendat Marian Vanghelie, aflat in prezent in arest la domiciliu, si REFUZA sa se constituie parte civila pentru recuperarea prejudiciului estimat la peste 40 de milioane de euro in dosarul trimis in instanta de DNA.

Precizam ca o parte din acesti consilieri au fost exclusi din PSD si conform legii ar fi trebuit ca Prefectul Capitalei sa emita imediat ordinul de incetare al mandatului.

”Nu putem accepta ca noi, cetatenii sectorului 5, sa fim astfel furati de aceasta monstruoasa coalitie. Toti consilierii locali, care au devalizat bugetul sectorul 5, trebuie sa plece”, a declarat deputatul Cristian Rizea, presedintele PSD sector 5.

 

De asemenea organizatia PSD sector 5 doreste sa protesteze fata de tinerea la secret a bugetului Primariei. “Este inaceptabil ca cetatenii sa nu stie cum si in ce fel sunt cheltuiti banii lor”, a mai afirmat Cristian Rizea.

Facem un apel public catre presedintele PNL, Alina Gorghiu, care este din sectorul 5, sa retraga sprijinul politic consilierilor PNL din Consiliul Local, care sunt complici  la jaful pus la cale de Vanghelie si pe care acum incearca sa il acopere!

 

 

Departament Comunicare si Relatii Publice – PSD