spot_img
0.5 C
București
luni, februarie 6, 2023
AcasăAnalizeTrăind cu sute de milioane de lire sterline din bunurile Coroanei britanice,...

Trăind cu sute de milioane de lire sterline din bunurile Coroanei britanice, Regele Charles îi plânge pe englezii care se luptă să-și plătească facturile și să-și hrănească familiile

-

Regele Charles al III-lea reflectează, în primul său mesaj de Crăciun, la criza costului traiului şi evocă ”marea anxietate şi greutăţile” celor care luptă ”să-şi plătească facturile şi să-şi hrănească familiile şi să le ţină la căldură”, într-o înregistrare video realizată în Capela St George, la Windsor, în care sunt difuzate imagini de la bănci alimentare şi ajutorarea unor persoane fără adăpost, relatează BBC News, transmite news.ro.

- Reclama -

Charles al III-lea îşi transmite acest prim mesaj stând în picioare şi nu în mod oficial, aşezat la un birou, iar temele pe care abordează sunt probleme sociale actuale.

Însă el păstrează multe lucruri tradiţionale. El transmite un mesaj de Crăciun dintr-o capelă în care cântă un cor şi abordează teme ale credinţei, speranţei şi importanţei servicii celorlalţi.

Corul s-a încheiat, la fel ca anul trecut, când Elizabeth a II-a a transmis ultimul său mesaj de Crăciun, cu colindul ”O Little Town of Bethlehem”, iar regele şi-a încheiat mesajul subliniind că ”lumina învinge întunericul”.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img