spot_img
16.1 C
București
duminică, mai 19, 2024
AcasăDezvaluiriVIDEO/ Traian Băsescu către Dan Andronic: Te apropii de glorie pe spinarea...

VIDEO/ Traian Băsescu către Dan Andronic: Te apropii de glorie pe spinarea unui om politic

-

Fostul președinte Traian Băsescu a avut sâmbătă seară la România Tv o discuție în contradictoriu cu Dan Andronic, fostul său consultant la alegerile prezidențiale din 2009, și autorul serialului de dezvăluiri din Evenimentul Zilei intitulat Noi suntem statul.

DIALOGUL ÎNTRE CEI DOI:

- Advertisement -

TRAIAN BĂSESCU: Înţeleg că şi Sebastian Ghiţă a avut un rol în alegerile din 2009. Pot fi de acord şi cu rolul lui Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea, Vasile Dîncu. Ce nu înţeleg eu. ce au făcut oamenii ăştia. Poate dezleagă şi misterul ăsta.

DAN ANDRONIC: Nu am spus niciodată lucrul ăsta.

- Advertisement -

TRAIAN BĂSESCU: Domnul Andronic. O clipă. Atribuiţi acestor oameni un rol. Au avut rolul de a schimba rezultatul alegerilor? Că aţi stat de vorbă cu ei. V se pare anormal că asemenea şefi erau adunaţi acolo în noaptea alegerilor. Ei trebuiau să fie la instituţiile lor, nu la casa lui Oprea. Ce nu înţeleg, e relatarea dvs. Cu ce se ocupau ei acolo?

DAN ANDRONIC: Nu am vorbit de influenţare ci de implicare.

TRAIAN BĂSESCU: Au băgat mai multe voturi în urnă decât unul de fiecare?

DAN ANDRONIC: Dvs,. ar trebui să ştiţi mai bine ca mine.

TRAIAN BĂSESCU: E uşor să te apropii de glorie pe spinarea unui om politic. Dacă au schimbat rezultatul alegerilor, spuneţi-o.Dacă tot vă daţi aşa experimentat politic, spuneţi cum au influenţat alegerile.

DAN ANDRONIC: Tema fraudării alegerilor nu îmi aparţine.

TRAIAN BĂSESCU: Nu voi fi de acord niciodată cu această campanie pe care o derulaţi. Nu ştiţi dacă au fraudat sau nu alegerile.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img